Ontwerpen in glas

Glasramen worden altijd op maat gemaakt en rekening houdend met de omgeving ontworpen. Alle glasontwerpen worden gemaakt op basis van offerte.

Glasapplicatie
Dit boven raam is gemaakt voor een woonruimte. Om kleur aan te brengen door middel van deze glas applicatie. Door middel van zonlicht heeft men een dubbel schildering in de woonruimte.

Gekleurd glas wordt geplakt op hard glas. De lijnen worden aangebracht met silicone, zodat een glas-in-lood-effect ontstaat. Het raam is in het kozijn geplaatst en kan verwijderd worden, bijvoorbeeld bij een verhuizing.

Afmetingen: 200×50 cm
Uitvoering glas: Bevo Glaskunst

Glasraam tandartspraktijk
Voor een tandartspraktijk werd ten behoeve van een isolerende afscheidingswand, een glasraam geheel op maat ontworpen.
 
Het thema vogels werd in twee ramen, die tegenover elkaar werden geplaatst, uitgewerkt in gezandstraald glas, waardoor diepte is ontstaan.

Afmetingen: 200×300 cm
Uitvoering glas: Bevo Glaskunst

Glazen isolerende afscheidingswand

Luistervogel
Deze verzameling kamerschermen zijn bedoeld om een werkruimte af te schermen. Een plek om samen met klanten naar elkaar te luisteren. Vandaar Luistervogel

Afmetingen: 200×300 cm
Uitvoering glas: Bevo Glaskunst

Ontwerp in glasfolie
Deze techniek wordt vaak gebruikt op ramen om inkijk tegen te gaan. Met een voor de omgeving aangepast ontwerp wordt plakfolie aangebracht op de gewenste ramen. In dit voorbeeld zijn een reeks dansers afgebeeld.

Afmetingen: 120×35 cm
Techniek: glasfolie.
Datum: 2020.